Laksefiske 2021


Frem til midevalueringen i juli er kvotene på 2 fisk pr. fisker pr.døgn.

I vår hovedsone ( sone 2 ) er det tillatt med fiske fra land og fra båt med både sluk, mark og reke, noen prøver også flua. Det fiskes med tunge lodd og stang i stangholdere og mer bevegelig fiske på drev.


I fossen ( sone 1 ) er det kun fiske med mark, tungt bly og stang i stangholder. Fossen er stort sett utsolgt, men vi har sikret oss flere fine datoer også denne sesongen. .

Tankene bak


Etter mange år i elva både som ivrig laksefisker og guide, har jeg stort sett vært eneste jente. Nå er tiden inne for å starte arbeidet med å samle flere flotte jenter i elva. Jeg vet det er flere som deler min interesse, men det har vært lite samlinger og tilrettelagt opplæring som trygger oss som fiskere i ukjente elver. Det er ingen tvil om at kunnskapen om elven, bunnforhold, vær, tider og vannføring er viktig for å treffe fisken når den er mest bitevillig. Jeg fisker hovedsakelig i Numedalslågen, så det er der jeg er mest kjent. Numedalslågen nærmere bestemt Holmfoss vil være base for de fleste av våre arrangementer og samlinger.

God mat, hyggelige folk og godt fiske i flott natur!


- Vi ses i elva!